INFORMATII DE LIVRARE

Produsele comandate pe site-ul www.myka.ro se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului . Nu lucram cu Posta Romana. Toate preturile sunt exprimate in RON.

LIVRARE IN ROMANIA.

Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice. Taxele de livrare vor fi suportate de catre client daca valoarea produselor comandate nu depaseste 150 RON. Livrarea coletelor se face cu firma Toya Curier.

Modalitati de plata :

Numerar (cash) la livrarea produselor. Vei achita contravaloarea comenzii tale in momentul receptionarii produselor direct curierului care iti efectuaza livrarea. Dupa achitarea sumei vei primi chitanta care constituie dovada platii. Incasarea banilor se va face de catre agentul care livreaza produsele.

Plata cu card bancar – prin intermediul companiei specializate în plăți online Mobilpay. Beneficiați de o tranzacție sigură , eficientă, fără costuri suplimentare.

Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in următoarele 2 zile.

Pentru produsele la comanda trebuie sa luati in considerare si termenul de executie, livrarea se va face intre 7-10 zile lucratoare.
Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.
Datorita programului firmelor de curierat in week-end nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare..

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale.

Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare – cumparare, conform legislatiei romane, si semnarea documentelor insotitoare (factura, awb curier) confirma acceptarea produselor de catre client. Daca in acest termen nu se semnaleaza nimic catre SC MYKA SHOES STORE SRL, coletul se considera acceptat de catre client. Momentul incheierii contractului este considerat momentul livrarii produselor, semnatura clientului pe documentele de livrare confirmand acceptarea produselor ca si corespunzatoare si conforme cu comanda efectuata.