RETURNAREA PRODUSELOR

Vă recomandăm să citiţi toate informaţiile din această pagină!

 

Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua in care consumatorul intra in posesia produsului comandat.

Timp în care ne puteți înștiința de intenția dumneavoastră de a face retur.

 

 

Aveți la dispoziție două modalități de compensare a returului:

 

1. Înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.myka.ro

 

2. Primirea contravalorii produsului returnat (valoarea acestuia în momentul achiziției).

 

Odată cu solicitarea de returnare să specificați și modalitatea de compensare aleasă.

 

1. Dacă alegeți înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.myka.ro dar valoarea produsului este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:

– dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar.

– dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența  ramburs la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.

-pentru schimbul de produse se percepe o taxa de transport de 20 lei.

 

2. În cazul în care optați pentru rambursarea banilor, vă rugăm să ne comunicați pe office@myka.ro  următoarele informații: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele întreg al titularului cardului.

Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face în 14 zile lucratoare  de la confirmarea primirii returului și a tuturor informațiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect și titularul contului). Va rugăm sa ne sunaţi la nr. 0743887061 pentru a grăbi procesul de returnare a banilor!

 

Costuri de returnare:

 

– Pentru a trimite produsul înapoi către noi, NU trimiteţi cu firma de curierat GLS Romania, pentru că GLS nu lucrează cu persoane fizice. Trimiteţi cu Fan Curier, Cargus, etc!

 

– Costurile de transport aferente returului sunt suportate de catre client.

 

– In situatia in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, sau produsul comandat  prezinta defecte din fabricatie , contactati-ne in inetrval de 72H pentru a reclama aceasta situatie. O sa inlocuim produsul cu unul nou sau o sa va restituim banii, situatie in care  cheltuielile de transport sunt suportate de MYKA SHOES STORE SRL.

 

Adresa pentru returnarea produselor :

 

SC MYKA SHOES STORE SRL, Valea Lupului, Iasi.

 

Vă rugăm să folosiți adresa de mai sus și nu adresa sediului social.

Pentru orice alte informații, va rugam să ne contactați prin e-mail, la adresa office@myka.ro sau telefonic la numărul 0743887061 (luni – vineri,  09.00 – 17.00).

 

 

Conditii pentru returnarea produselor:

 

–  In termen de 14 zile calendaristice, sa ne anuntati telefonic sau pe email  de intenția dumneavoastră de a returna produsul.

–  Produsul să nu prezinte semne de purtare, semne de uzură .

–  În momentul predării către firma de transport, produsul trebuie  împachetat corespunzator. In cutia originala s-au cel puțin într-o altă cutie, impreuna cu toate documentele care l-au insotit. Sa nu se deterioreze  în timpul transportului.

– In cazul in care agentul de curierat v-a informat asupra deteriorarii ambalajului in care a fost transportata comanda si, in urma receptiei, ati acceptat coletul, ne rezrvam dreptul sa refuzam rambursarea banilor. In momentul receptionarii unui colet deteriorat, semnalat de catre agentul de curierat, va asumati deteriorarile posibile in urma transportului.

–  Ne rezervăm dreptul de a refuza și de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care prezinta semne de uzura si nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare. Excepție fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricație.

 

Garantia produsului:

 

Pentru produsele cumpărate de pe www.myka.ro  oferim o garanție comercială de 14 de zile de la data cumpărării, doar în cazul respectării tuturor conditiilor de intretinere si folosire a produselor.

 

Va rugam frumos sa completati FORMULARUL DE RETUR.